Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakt oss
Utstilling

Frida Tegner

Heiaklubben inviterer til Frida.Tegner sin aller første selvstendige pop up-butikk og utstilling!

ÅPNINGSTIDER frem til 30. juni:

MAN-TORS + SØNDAG: 12-15
VELKOMMEN

Sted: Heiaklubben, Dælenenggata 21 A

Frida Marie Grande er best kjent som @frida.tegner på Instagram, hvor hun snakker om temaer som kvinnehelse, pride, menneskerettigheter og psykisk helse til sine over 43.000 følgere. Etter angrepet i Oslo 25. juni i fjor begynte hun å lage plakater og klær med de samme budskapene hun fronter på Instagram. Dette viste seg raskt å bli en suksess da det første salget resulterte i en donasjon på over 1 million kroner til Oslo Pride.

Etterhvert fikk Frida stadig flere tilbakemeldinger om at plaggene fungerte som en samtalestarter med både kjente og ukjente. Folk snakket om skeives rett til å være den de er i køen på Kiwi fordi noen gikk med en genser eller tote bag som frontet dette budskapet. Det var da Frida skjønte at fysiske produkter var noe hun måtte fortsette med. I mars slapp hun sin andre kolleksjon hvor temaet var kvinnehelse.

I denne utstillingen kan du forvente å se Fridas splitter nye Pride-kolleksjon og annet snacks som ikke er vist frem før. I tillegg finner du tidligere favoritter som også er tilgjengelig på www.fridategner.no.

Minst 1% av totalomsetningen på Fridas kolleksjoner går til en eller flere organisasjoner som jobber med Pride og kvinnehelse. Dersom omsetningen blir stor vil prosenten økes. Beregningene blir gjort på slutten av året.

Frida produserer merch i samarbeid med Merchberry....

Siste