Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakt oss

Dønski videregående skole

Med over 20 forskjellige nasjonaliteter, og rundt 500 elever, ønsket skolebiblioteket et veggmaleri med fokus på det store mangfoldet som finnes på skolen.

Med utgangspunkt i ordet MANGFOLD ble karakterer og figurer som speiler skolens elever hovedmotiv for veggmaleriet. Hver av figurene rommer mye og setter ingen strenge rammer for kjønnsuttrykk, kropp og religiøs bakgrunn. Her er det mulig for mange ulike ungdommer å kjenne seg igjen i én og samme figur!


Dette sier kunden om oppdraget: 

«Biblioteket på Dønski videregående skole var veldig hvitt og sterilt. Jeg ønsket meg liv, farge og sjarm til rommet, samt vise skolens mangfold. Helene og Marius ble veldig gira på idéen og kom med flere ideer og innspill. Hele prosessen fra idéfasen til ferdig resultat gikk fort og knirkefritt. Cathrine holdt i trådene og var lett å samarbeide med. Jeg fikk tydelig informasjon gjennom hele løpet og følte meg trygg på at bibliotekets ønsker og behov ble forstått og ivaretatt. Og så befriende det er å bli møtt med levende engasjement! Vi har fått to kjempekule vegger som er freshe uten å være skrikende og som glir veldig fint inn i rommet. Takk for et spennende og veldig godt samarbeid!»

  • Pernille D.Stig, Dønski videregående skole.

år
2020
kunde
Dønski videregående skole
fra heiaklubben
Illustratører: Helene Brox og Marius Pålerud Prosjektleder: Cathrine L. Finstad
andre bidragsytere
-
...

Nye prosjekter